A túra szervezői:
Bakony 200 Sportegyesület
Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség
Egészségfejlesztési Iroda Tapolca

Kapcsolat:
Bakony 200 Sportegyesület
Tóth András, info@bringasandras.hu, +36709841093

A túra célja:
A Tekerj a zöldbe! kerékpáros túrák a kezdő bringásoknak szól. Az országos túrasorozat azokat kívánja megmozdítani, akik társaságban szívesen vágnának neki a kerékpározásnak.

Időpont: 2020. szeptember 12. (szombat) 13:00, visszaérkezés: ca. 17:00
Helyszín: Tapolca, Fő tér

Táv: 35 km

Útvonal: Tapolca - Kisapáti - Szigliget - Balatongyörök (Szépkilátó) - Szigliget - Tapolca
B terv: hazafelé Balatonedericsről vonattal 

Tervezett tempó: 15-20 km/h. Nagyobb létszám esetén a gyorsabb csoport 20-25 km/h-s tempóval halad. A frissítőponton a résztvevők megvárják egymást.

Részvételi díj:
A túrán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Szolgáltatások:
Frissítőponton frissítés.

Szabályok:
A résztvevő tudomásul veszi, hogy a túra közúton halad, ahol a résztvevőknek a KRESZ szabályok betartása mellett kell közlekedni. A résztvevő kijelenti, hogy a túra teljesítéséhez megfelelő egészségi állapotban van és betartja a mindenkori egészségügyi szabályokat. A túrán mindenki a saját felelősségére vesz részt. A túra során keletkező bármilyen anyagi kár vagy sérülés miatt a szervezővel szemben kártérítéssel nem élhet.

A regisztrációval a résztvevők hozzájárulnak nevük, életkoruk, címük, email címük Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség és Bakony 200 Sportegyesület általi statisztikai célú felhasználásához, valamint a túrán készült fotók fenti szervezetek általi szabad felhasználásához.

Nevezés: